19 χρόνια μετά! Πώς είναι σήμερα ο Παύλος της Κορίνας από τα «Εγκλήματα»; | Sugklonistiko
28

19 χρόνια μετά! Πώς είναι σήμερα ο Παύλος της Κορίνας από τα «Εγκλήματα»;

Smiley face
19 χρόνια πέρασαν από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Εγκλήματα» στον Ant1 και μέχρι σήμερα όλοι επιμένουμε να θυμόμαστε τους πρωταγωνιστές όπως ακριβώς ήταν τις σεζόν 1998 – 1999 και 1999 – 2000. Η σειρά που μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται σε επανάληψη, μας δίνει την ε...

19 χρόνια πέρασαν από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Εγκλήματα» στον Ant1 και μέχρι σήμερα όλοι επιμένουμε να θυμόμαστε τους πρωταγωνιστές όπως ακριβώς ήταν τις σεζόν 1998 – 1999 και 1999 – 2000.
Η σειρά που μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται σε επανάληψη, μας δίνει την εντύπωση πως δεν έχει περάσει μέρα από τους πρωταγωνιστές, με τους φανατικούς να αρνούνται να συνειδητοποιήσουν πως ο χρόνος περνά και οι ηθοποιοί έχουν αλλάξει πολύ από τότε.

Ένας από τους λιγότερο εκτεθειμένους στα φώτα πρωταγωνιστές είναι ο τηλεοπτικός Παύλος Λογαράς, ο γιατρός του «κυρ – Αριστείδη» και μετέπειτα αρραβωνιαστικός της Κορίνας. Ο ηθοποιός Βασίλης Ευταξόπουλος προτιμά της θεατρικές δουλειές γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις σπανίζουν.

Σήμερα, αρκετά πιο ώριμος τόσο υποκριτικά όσο και εμφανισιακά, απέχει πολύ από την εικόνα του γιατρού Παύλου στα «Εγκλήματα».

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Θα τον αναγνωρίζατε;

20

21

22

23

24

25

26

27

πηγη:menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα

×