10 Σημάδια-Καμπανάκια που Δείχνουν ότι ο Σύντροφός σου έχει Χάσει το Ενδιαφέρον του για Σένα. Δώσε Προσοχή στο 9ο! | Sugklonistiko
26

10 Σημάδια-Καμπανάκια που Δείχνουν ότι ο Σύντροφός σου έχει Χάσει το Ενδιαφέρον του για Σένα. Δώσε Προσοχή στο 9ο!

Smiley face
Τα παρακάτω 8 προειδοποιητικά σημάδια δείχνουν ότι ο σύντροφός σας έχει χάσει το ενδιαφέρον του και κωλυσιεργεί να σας πει ότι δε θέλει πια να είναι μαζί σας. Σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ψάξετε κάτι άλλο και να βρείτε κάποιον που θα είναι τουλάχιστον ειλικρινής με τα αισθήματά του. #1 – Πάντα είναι π...

Τα παρακάτω 8 προειδοποιητικά σημάδια δείχνουν ότι ο σύντροφός σας έχει χάσει το ενδιαφέρον του και κωλυσιεργεί να σας πει ότι δε θέλει πια να είναι μαζί σας. Σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ψάξετε κάτι άλλο και να βρείτε κάποιον που θα είναι τουλάχιστον ειλικρινής με τα αισθήματά του.

#1 – Πάντα είναι πολύ απασχολημένοι για σας

21

Όσοι ενδιαφέρονται για κάτι, πάντα βρίσκουν το χρόνο. Αν ο σύντροφός σας είναι συνεχώς απασχολημένος για να περάσει λίγο χρόνο μαζί σας, τότε μάλλον δεν βρίσκεστε στις υψηλότερες προτεραιότητές του.

#2 – Σταματούν να κάνουν σχέδια μαζί σας
Ένας αφοσιωμένος σύντροφος που ενδιαφέρεται για τη σχέση του, κάνει σχέδια. Δε χρειάζεται να είναι μακροπρόθεσμα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει προθυμία για κοινό προγραμματισμό. Ακόμα και αν είναι ένα Σαββατοκύριακο ξεκούρασης ή ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

22

Ο ψυχολόγος John M. Grohol τονίζει ότι η αδιαφορία είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια ότι πλησιάζει το τέλος της σχέσης. Τα ζευγάρια που αγαπιούνται, διαφωνούν συχνά. Αν είστε το μόνο άτομο που ενδιαφέρεται για κάτι στη σχέση σας, ίσως έφτασε ο καιρός να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφο σας.

#4 – Σταματούν να προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν
Τα ζευγάρια χαλαρώνουν μεταξύ τους μετά από κάποιο καιρό, αλλά αν ο σύντροφος σας εμφανιστεί 5 συνεχόμενα ραντεβού φορώντας το ίδιο μπλουζάκι, είναι σημάδι ότι έχει σταματήσει να νοιάζεται. Πιθανόν, επειδή πλέον δεν ενδιαφέρεται.

#5 – Δε σας στηρίζουν πια

23

Όταν επιστρέφετε σπίτι, κυριαρχεί η σιωπή, και δεν ρωτάει καν «πως πήγε η μέρα σου», τότε ξέρετε ότι τα πράγματα έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

#6 – Χάνουν ενδιαφέρον στην οικειότητα
Πολλά πράγματα μπορούν να το προκαλέσουν: φαρμακευτική αγωγή, ασθένειες και ψυχολογικά προβλήματα. Αν ο σύντροφός σας είναι υγιής και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για οικειότητα, τότε τα πράγματα είναι άσχημα.

#7 – Σας απατούν

24

Δυστυχώς, εκεί οδηγεί το 6ο σημάδι. Αν ο σύντροφός σας δεν ενδιαφέρεται για την εpωτική σας ζωή, τότε θα ψάξει και θα ενδώσει σε άλλο πειρασμό. Μπορεί να μην είναι σωματικό, να είναι απλά συναισθηματικό, αλλά την ίδια έννοια: δεν ενδιαφέρεται πλέον για σας, και έτσι ψάχνει αλλού. ,

#8 – Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτούς
Είναι λες και οι ανάγκες σας δεν υπάρχουν πια. Όλα έχουν να κάνουν με το τι θέλει ο σύντροφός σας να κάνει, με ποιους να κάνει παρέα και τι να κάνει. Όσοι έχουν τέτοια νοοτροπία είναι συνήθως ο τύπος που πιστεύει ότι θέλουν μια σχέση, αλλά απλά θέλουν όλα όσα προσφέρει μια σχέση. Δεν ενδιαφέρονται στην πραγματικότητα για το άλλο άτομο.

#9 – Κατηγορούν εσάς για τα πάντα

25

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τη σχέση του, αναλαμβάνει τις ευθύνες του, ακόμα και αν δεν φταίει ο ίδιος για όλα. Όταν όμως κάποιος δεν ενδιαφέρεται, κατηγορεί το σύντροφό του, ακόμα και αν είναι άδικο. Συχνά δεν νιώθουν ενοχές, επειδή έχασαν το ενδιαφέρον τους.

#10 – Απομακρύνονται από το δικό σας κόσμο
Τα μέρη που συχνάζατε; Είναι βαρετά γι” αυτούς. Η μουσική που ακούγατε; Δε τους αρέσει πια. Όταν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι σημάδι ότι ο σύντροφός σας έχει χάσει το ενδιαφέρον του και απομακρύνεται από τα πράγματα που θυμίζουν εσάς.

πηγη:fanpage.gr

Διαβάστε περισσότερα

×