10 πράγματα που ένας αληθινά ελκυστικός άντρας, κάνει διαφορετικά από όλους τους υπόλοιπους | Sugklonistiko

10 πράγματα που ένας αληθινά ελκυστικός άντρας, κάνει διαφορετικά από όλους τους υπόλοιπους

Smiley face
Για να προλάβω τα σεξιστικά σχόλια και τις αντιδράσεις που είμαι σίγουρη ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, πιστεύω ακράδαντα ότι η αυτοβελτίωση και η ελκυστικότητα του κάθε ανθρώπου, πρέπει να είναι στόχος για τον καθένα μας. Άλλωστε και τα δύο φύλα οφείλουν να ενδιαφέρονται εξίσου για τον εαυτό το...

Για να προλάβω τα σεξιστικά σχόλια και τις αντιδράσεις που είμαι σίγουρη ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, πιστεύω ακράδαντα ότι η αυτοβελτίωση και η ελκυστικότητα του κάθε ανθρώπου, πρέπει να είναι στόχος για τον καθένα μας. Άλλωστε και τα δύο φύλα οφείλουν να ενδιαφέρονται εξίσου για τον εαυτό τους και τόσο για την εσωτερική, όσο και για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Καλώς ή κακώς, η κοινωνία μας δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση κι όσο κι αν θέλει κανείς να πάει κόντρα σε αυτήν τη λογική, κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να συμβαδίσει με τα ευρύτερα πρότυπα. Οι ελκυστικοί άνθρωποι και δε οι ελκυστικοί άντρες, έχουν καταφέρει να βρουν τη χρυσή τομή και να κάνουν ορισμένα πράγματα διαφορετικά απ’ ότι οι υπόλοιποι εκεί έξω.

Αυτά λοιπόν, είναι μερικές λεπτομέρειες που οι ελκυστικοί άντρες κάνουν διαφορετικά από τους άλλους:

1. Έχουν αυτοπεποίθηση

Δεν είναι σε καμία περίπτωση ανασφαλείς με τους εαυτούς τους και δεν έχουν την ανάγκη να λαμβάνουν κομπλιμέντα και καλά λόγια για να επιβεβαιώνονται σε μόνιμη βάση. Γνωρίζουν πολύ καλά τι αξίζουν, καθώς και πώς να επιτύχουν επακριβώς αυτό που θέλουν.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

2. Δεν παθαίνουν εμμονή με τις γυναίκες

Δε σπαταλούν τη ζωή τους να ασχολούνται με γυναίκες ανώριμες, που δεν ξέρουν τι θέλουν ή που θέλουν παιχνιδάκια και το παίζουν δύσκολες μέχρι η ψευτοεικόνα τους να καταρρεύσει σαν χαρτόκουτο. Ακριβώς επειδή είναι ελκυστικοί, μπορούν να έχουν πληθώρα επιλογών στο αντίθετο φύλο, οπότε δεν εμμένουν στη μία όπου φαίνεται οτι η κατάσταση μαζί της δεν πρόκειται να τελεσφορήσει.

3. Δεν παραπονιούνται συνεχώς

Σε κανέναν και σε καμία δεν αρέσει κάποιος που είναι διαρκώς μίζερος, παραπονιέται για το παραμικρό χωρίς να ξέρει τι ακριβώς του φταίει. Ένας ελκυστικός άνθρωπος, πρέπει να έχει απόλυτη επίγνωση της ζωής και της καθημερινότητάς του, να ελέγχει τη μοίρα του και να μην παραπονιέται για κάτι το οποίο μπορεί ο ίδιος να αλλάξει με μία και μόνο απόφασή του.

4. Είναι αποφασιστικοί

Έχουν για όλα μία απάντηση. Δεν εννοώ ότι το παίζουν ξερόλες, αλλά ότι πατούν γερά στα πόδια τους και ξέρουν τι θέλουν από το παρόν αλλά και το μέλλον τους. Επίσης ξέρουν τι θέλουν από μια γυναίκα. Αν κάποια τους αρέσει, θα το καταλάβει μονομιάς. Στη ζωή ενός πραγματικού κι ελκυστικού άντρα, δε χωρούν φθηνά παιχνίδια υποκρισίας. Όταν θέλουν κάτι πολύ, το διεκδικούν μέχρι τέλους. Ό,τι κι αν είναι αυτό…

5. Προστατεύουν τη σχέση τους

Ο πραγματικά ελκυστικός άντρας, δεν έχει την ανάγκη να καθίσει να βάλει κάτω με πόσες έχει πάει, ούτε να κοκορευτεί στους φίλους του όπως κάνουν οι περισσότεροι. Αντιθέτως, θα προστατεύσει τη σχέση του και δε θα λέει από ‘δω κι από εκεί, τι κάνει στο κρεβάτι του. Σέβεται τη γυναίκα που έχει δίπλα του και σε κάθε αρνητικό σχόλιο για εκείνη, θα βάλει τον καθένα στη θέση του!

6. Πληρώνουν στα ραντεβού κι ανοίγουν την πόρτα του αυτοκινήτου στη σύντροφό τους

Προφανώς η ευγένεια κι ο ιπποτισμός δεν έχουν εκλείψει στις μέρες μας. Είναι άλλωστε, τα στοιχεία που μπορουν να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στη σχέση μεταξύ δύο ανρθώπων, καθιστώντας την πιο ρομαντική κι εξιδανικευμένη, κάτι που πολλές σχέσεις σήμερα δε διαθέτουν, όντας φλατ και μονότονες. Οι καλοί τρόποι μπορούν πάντα να ενθουσιάσουν μία γυναίκα. Μην το ξεχνάτε αυτό, κύριοι!

7. Τα πάνε καλά με τους δικούς τους

Έχει τακτική επικοινωνία με την οικογένειά του, φροντίζει τα αδέρφια του και συμβουλεύεται τους δικούς του για καθε μεγάλο βήμα ή απόφαση που καλείται να πάρει στη ζωή του. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια, πως την τελική απόφαση για οτιδήποτε τον αφορά, δεν την παίρνει ο ίδιος…

8. Ξέρουν να λένε «όχι» σε μία γυναίκα

Η λέξη μο**όδουλος δεν υφίσταται καν στο λεξιλόγιό του. Δεν είναι από τα παιδάκια που θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να γοητεύσουν μια γυναίκα, ακόμη κι αν χρειαστεί να ρίξουν τα μούτρα τους στο πάτωμα για να πετύχουν το σκοπό τους. Ξέρει να πει «όχι» και να το εννοεί μέχρι τέλους. Δε φοβάται να απογοητεύσει μια κοπέλα ή ακόμη και να την ξενερώσει ανεπανόρθωτα, αν μέσα του πιστεύει πως αυτή είναι η σωστή κίνηση.

9. Τηρούν τον λόγο τους

Όταν ένας ελκυστικός άντρας σου δίνει τον λόγο του, αυτός είναι εγγύηση. Ξέρεις καλά ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς με κλειστά μάτια καθώς δε θα σε κοροϊδέψει ούτε θα σε απογοητεύσει ποτέ. Κάνει πράξη όσα λέει και γεμίζει την αυτοπεποίθησή του από την απόλυτη εμπιστοσύνη από την οποία περιτριγυρίζεται.

10. Βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους

Δε βασίζεται ούτε στους γονείς, ούτε στους φίλους, ούτε στην κοπέλα του, για να του λύσουν τα προβλήματά του. Δε φυγοπονεί. Τα επιλύει μόνος του. Είναι άκρως εφευρετικός και γνωρίζει ακριβώς ποια μέσα να χρησιμοποιήσει ώστε να βγάλει εις πέρας κάθε δύσκολη κατάσταση.

 

πηγη:neopolis.gr

Διαβάστε περισσότερα

×