Με Κινηματογραφικό τρόπο πήρε Εξιτήριο Η Μίνα Αρναούτη.Δείτε Εικόνες από την μεταφορά της! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
pire-eksitirio-i-arnaouti---eikones-apo-tin-metafora-tis.w_l

Με Κινηματογραφικό τρόπο πήρε Εξιτήριο Η Μίνα Αρναούτη.Δείτε Εικόνες από την μεταφορά της!

Smiley face
Κάτω από άκρα μυστικότητα έγινε η έξοδος της Αρναούτη από το νοσοκομείο και η μεταφορά της στο καράβι για να ταξιδέψει για Μυτιλήνη. Εξιτήριο πήρε το απόγευμα της Δευτέρας η Μίνα Αρναούτη. Η 30χρονη, που είχε μείνει για πολλούς μήνες στον νοσοκομείο μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, έφυγε ήδ...

Κάτω από άκρα μυστικότητα έγινε η έξοδος της Αρναούτη από το νοσοκομείο και η μεταφορά της στο καράβι για να ταξιδέψει για Μυτιλήνη.

Εξιτήριο πήρε το απόγευμα της Δευτέρας η Μίνα Αρναούτη. Η 30χρονη, που είχε μείνει για πολλούς μήνες στον νοσοκομείο μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, έφυγε ήδη για τη Μυτιλήνη. Η μεταφορά της θύμιζε, όπως ανεφέρει η εφημερίδα Freddo, κινηματογραφική ταινία.

Κάτω από άκρα μυστικότητα η έφτασε στον Πειραιά με ασθενοφόρο και με αναπηρικό καροτσάκι επιβιβάστηκε στο πλοίο “Αριάδνη”. Η Μίνα μεταφέρθηκε στην καμπίνα της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, με τη βοήθεια των τραυματιοφορέων που τη συνόδευαν αλλά και του προσωπικού του πλοίου.

Στο νησί θα παραμείνει στο πατρικό της σπίτι μαζί με τη μητέρα της, που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, έτσι ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κατάσταση της υγείας της. Προς το παρόν, η ψυχολογία της είναι αρκετά καλή.

upl5784a6ff049c2

 

via

Διαβάστε περισσότερα

×