Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο: «Ηταν η κακιά στιγμή…» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
57f0ef42f3571

Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο: «Ηταν η κακιά στιγμή…»

Smiley face
Μετά την ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, ακολούθησε αυτή της 31χρονης Μίνας Αρναούτη, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ το Φεβρουάριο. Την Παρασκευή είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της η μητέρα του «Αν σου έμεινε τσίπα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…Την ευκαρία στην έδωσα». Άγνωστος παρ...

Μετά την ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, ακολούθησε αυτή της 31χρονης Μίνας Αρναούτη, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ το Φεβρουάριο.
Την Παρασκευή είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της η μητέρα του «Αν σου έμεινε τσίπα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…Την ευκαρία στην έδωσα».

Άγνωστος παραμένει ο παραλήπτης του μηνύματος της Αθηνάς Παντελίδη, ωστόσο όμως είναι εμφανές ότι κάτι περιμένει από εκείνον. Θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς ότι περιμένει να μιλήσει κάποιος για το τι συνέβη το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου και κάτω υπό ποιες συνθήκες έχασε ο γιος της τη ζωή του.
Το βράδυ του Σαββάτου, η Μίνα Αρναούτη, ανέβασε ένα επίσης αινιγματικό μήνυμα, στο Facebook. «Ακόμα παλεύουν να κρύψουν την αλήθεια! ”Για γέλια” που θα έλεγε και εκείνος». Τότε ένας διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε, «Γιατί δεν μιλάς εσύ Μίνα;», για να πάρει την απάντηση: «Μίλησα αυτό είναι. Δεν έχει άλλο!».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχει κάτι άλλο, είναι απλά τα πράγματα. ΄Ηταν η κακή στιγμή. Δεν ήταν χαζός ήταν μάγκας!».
%CE%9C%CE%B9%CE%BD%CE%B1%20%CE%91%CF%81%

Πηγή: www.defencenet.gr |

Διαβάστε περισσότερα

×