Γορίλας βλέπει για πρώτη φορά τον εαυτό του στον καθρέφτη και η αντίδραση του ρίχνει το Ίντερνετ! | Sugklonistiko
5

Γορίλας βλέπει για πρώτη φορά τον εαυτό του στον καθρέφτη και η αντίδραση του ρίχνει το Ίντερνετ!

Smiley face
Ένας καθρέφτης είναι βασικό να υπάρχει σε κάθε νοικοκυριό. Είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να δούμε τους εαυτούς μας με σαφήνεια και να διασφαλίσουμε ότι η εμφάνισή μας είναι αποδεκτή και κατάλληλη για το κοινό. Ένας Γάλλος φωτογράφος που ονομάζεται Xavier Hubert-Brierre ήθελε να δοκιμάσει την ίδι...

Ένας καθρέφτης είναι βασικό να υπάρχει σε κάθε νοικοκυριό.

Είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να δούμε τους εαυτούς μας με σαφήνεια και να διασφαλίσουμε ότι η εμφάνισή μας είναι αποδεκτή και κατάλληλη για το κοινό.

Ένας Γάλλος φωτογράφος που ονομάζεται Xavier Hubert-Brierre ήθελε να δοκιμάσει την ίδια υπόθεση έξω στη φύση. Ήταν περίεργος πώς τα ζώα θα αντιδράσουν και ήθελε να δει τον προβληματισμό τους με τον καθρέφτη. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Στο παρακάτω βίντεο, μια ομάδα ζώων έχουν ν’ αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο καθρέφτη. Εκεί, βλέπουν τον εαυτό τους για πρώτη φορά. Πολλά από αυτά δεν έχουν ξεκαρδιστικές αντιδράσεις, αλλά η αγαπημένη μας ήταν η αντίδραση του γορίλα.

Ο γορίλας έχει επιφύλαξη στην αρχή όταν είδε την κίνηση του τον καθρέφτη. Περίεργος, περπατά πιο κοντά και τότε συνειδητοποιεί ότι υπάρχει ένας άλλος γορίλας μέσα στον καθρέφτη. Μετά από λίγο, χωρίς πολλές σκέψεις παίρνει θέση και κάνει επίθεση στον καθρέφτη. Αυτός αναπηδά από τον καθρέφτη και πέφτει με την πλάτη κάτω.

Πηγή: stroumfaki.gr

Διαβάστε περισσότερα

×