Παππούς μεγάλωσε επί 17 χρόνια τον άρρωστο και σκελετωμένο εγγονό του από τη στιγμή που γεννήθηκε μέχρι το θάνατο του | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Παππούς μεγάλωσε επί 17 χρόνια τον άρρωστο και σκελετωμένο εγγονό του από τη στιγμή που γεννήθηκε μέχρι το θάνατο του

Smiley face
Αυτός ο φτωχός παππούς φρόντιζε τον εγγονό του για 17 χρόνια, ολομόναχος, αφού η μητέρα του παιδιού τους είχε παρατήσει για μια καλύτερη ζωή λίγο μετά το θάνατο του συζύγου της. Ο Toton, ένας 80χρονος άντρας που ζει στην Pangandaran της Δυτικής Ιάβας στην Ινδονησία, φρόντιζε τον 17χρονο εγγονό του α...

Αυτός ο φτωχός παππούς φρόντιζε τον εγγονό του για 17 χρόνια, ολομόναχος, αφού η μητέρα του παιδιού τους είχε παρατήσει για μια καλύτερη ζωή λίγο μετά το θάνατο του συζύγου της.

Ο Toton, ένας 80χρονος άντρας που ζει στην Pangandaran της Δυτικής Ιάβας στην Ινδονησία, φρόντιζε τον 17χρονο εγγονό του από την ημέρα που γεννήθηκε.

Ο εγγονός του Toton, ο Syifa, έπασχε από μια σπάνια πάθηση που τον έκανε να μην παίρνει βάρος. Το παιδί δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε να μιλήσει, και ήταν κλινήρες σε όλη του τη ζωή.

Ο πατέρας του Syifa πέθανε όταν εκείνος ήταν πέντε μηνών, και η μητέρα του τον άφησε στον Toton και τη σύζυγό του για να βρει μια καλύτερη ζωή.

Από τότε, ο Toton και η σύζυγός του είχαν αναλάβει από κοινού τη φροντίδα του εγγονού τους.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Από τότε που πέθανε η γυναίκα του, ο Toton φρόντιζε μόνος το μικρό αγόρι. Ο Toton είπε ότι όσο είναι ζωντανός θα είναι δίπλα στον Syifa. Αν και ήταν ένας συνταξιούχος στρατιώτης, ο Toton δεν έλαβε ποτέ καμία βοήθεια από το κράτος, και έπρεπε να παλέψει σκληρά στο αγρόκτημά του για να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα τα δικά του και του παιδιού.

Παρά τις δυσκολίες τους, ο Toton δεν παραπονέθηκε ποτέ, ούτε άφησε ποτέ μόνο του τον Syifa.

Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του παππού και του εγγονού, η κυβέρνηση της Ινδονησίας τους προσέφερε βοήθεια, κι έτσι ο Syifa έλαβε την απαραίτητη για τη ζωή του ιατρική φροντίδα, σύμφωνα με το Swara Pangandaran.

Ωστόσο, το παιδί πέθανε στο νοσοκομείο, αφού η πολυπόθητη βοήθεια είχε έρθει με 17 χρόνια καθυστέρηση! Ήταν, δυστυχώς, πάρα πολύ αργά για το άτυχο αγόρι!

Όταν το σώμα του Syifa μεταφέρθηκε στο σπίτι του παππού του, πολλοί αξιωματούχοι ήρθαν να υποβάλουν τα σέβη τους και να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στον παππού. Ο Syifa θάφτηκε σε ένα δημόσιο νεκροταφείο στο χωριό του, και πολλοί ήταν οι αξιωματούχοι που τον συνόδευσαν στο τελευταίο του ταξίδι.

Δυστυχώς, το αγόρι και ο παππούς πάλευαν σε όλη τους τη ζωή και όταν ήρθε η βοήθεια ήταν απλά πάρα πολύ αργά.

Υπάρχουν άνθρωποι που το μόνο τους μέλημα είναι να αυξήσουν τα πλούτη τους, ενώ πολλοί άλλοι εξακολουθούν να αγωνίζονται μόνο και μόνο για να αγοράσουν ένα καρβέλι ψωμί.

Δυστυχώς, έτσι είναι η ζωή, άδικη. Όταν δεν έχεις κάπου να στηριχτείς και περιμένεις τη βοήθεια των άλλων, είσαι καταδικασμένος.

Χάρη σ’ αυτόν τον γενναίο παππού, το μικρό αγόρι πρόλαβε να ζήσει τουλάχιστον μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες της ζωής: την αγάπη.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×