Κοριτσάκι με αυτισμό ένιωθε εντελώς μόνο. Μέχρι που γνώρισε αυτόν τον μεγάλο, χνουδωτό άγγελο | Sugklonistiko

Κοριτσάκι με αυτισμό ένιωθε εντελώς μόνο. Μέχρι που γνώρισε αυτόν τον μεγάλο, χνουδωτό άγγελο

Smiley face
Oι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να υιοθετήσουν ένα σκύλο πιτ μπουλ με τόσα που ακούγονται για την επιθετικότητα αυτών των ζώων, στην πραγματικότητα όμως, ένα σκυλί διαπαιδαγωγείται από τον άνθρωπο που θα το αγκαλιάσει και είναι στο χέρι μας να μεγαλώνουμε με φροντίδα και αγάπη τα σκυλάκια, όποια ...

Oι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να υιοθετήσουν ένα σκύλο πιτ μπουλ με τόσα που ακούγονται για την επιθετικότητα αυτών των ζώων, στην πραγματικότητα όμως, ένα σκυλί διαπαιδαγωγείται από τον άνθρωπο που θα το αγκαλιάσει και είναι στο χέρι μας να μεγαλώνουμε με φροντίδα και αγάπη τα σκυλάκια, όποια και αν είναι η ράτσα τους…

Η πραγματική φύση λοιπόν των πιτ μπουλ είναι τελείως διαφορετική από αυτό που νομίζουμε όλοι. Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, αλλά τα πιτ μπουλ είναι μια από τις ευγενικές ράτσες σκύλων και αυτό αποδεικνύει η ιστορία της μικρής Lacy και της σκυλίτσας της, της Karma.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Bλέπετε, η μικρή Lacy είναι αυτιστική και ο κόσμος έχει την τάση να βάζει ταμπέλες σε αυτούς τους ανθρώπους, απλά και μόνο επειδή το δικό τους μυαλό είναι καλωδιωμένο διαφορετικά από το δικό μας.

Η Karma όμως ξέρει πώς είναι να είσαι στιγματισμένος από μια ταμπέλα.

Κι έτσι η φιλία τους δεν μπορεί παρά να είναι δυνατή. Κι όσο κι αν δυσκολεύεται η μικρή Lacy να κάνει φίλους, θα έχει πάντα την Κarma να την προσέχει και να την αγαπάει!

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×