Κοράκι κάθισε στην πλάτη αετού την ώρα που πετούσε και φωτογράφος απαθανάτισε τη σπάνια στιγμή | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Κοράκι κάθισε στην πλάτη αετού την ώρα που πετούσε και φωτογράφος απαθανάτισε τη σπάνια στιγμή

Smiley face
Ο Phoo-Chan είναι ένας ταλαντούχος φωτογράφος πουλιών με βάση την Καλιφόρνια. Φωτογραφίες του έχουν εμφανιστεί και στο National Geographic. O Phoo-Chan κατάφερε να φωτογραφίσει ένα μοναδικό γεγονός: ένα κοράκι προσγειώθηκε στην πλάτη ενός αετού ενώ εκείνος πετούσε. Σύμφωνα με τον Chan, «Τα κοράκια ε...

Ο Phoo-Chan είναι ένας ταλαντούχος φωτογράφος πουλιών με βάση την Καλιφόρνια. Φωτογραφίες του έχουν εμφανιστεί και στο National Geographic. O Phoo-Chan κατάφερε να φωτογραφίσει ένα μοναδικό γεγονός: ένα κοράκι προσγειώθηκε στην πλάτη ενός αετού ενώ εκείνος πετούσε.

Σύμφωνα με τον Chan, «Τα κοράκια είναι γνωστό ότι επιτίθενται σε άλλα αρπακτικά πτηνά όταν τα εντοπίζουν στην περιοχή τους και οι “εισβολείς” απλά κάνουν πίσω χωρίς πολλά πολλά.

Ωστόσο, σε αυτή την φωτογραφία το κοράκι δεν φαίνεται να επιτίθεται στον φαλακρό αετό από τόσο κοντά, ούτε και ο αετός φαίνεται να ενοχλείται από την παρουσία του κορακιού στο προσωπικό του χώρο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Αυτό που έκανε το γεγονός ακόμα πιο παράξενο είναι ότι το κοράκι σταμάτησε για λίγο στην ράχη του αετού, λες και ήθελε να μια βόλτα και ο αετός υπάκουσε.»

Μπορεί αυτή η φωτογραφία να είναι παράξενη, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Πηγή : fanpage.gr

Διαβάστε περισσότερα

×