Η συγκινητική ιστορία της Πέτρας της σκυλίτσας που «άνθισε» από την αγάπη εκείνων που την έσωσαν στον Ωρωπό | Sugklonistiko

Η συγκινητική ιστορία της Πέτρας της σκυλίτσας που «άνθισε» από την αγάπη εκείνων που την έσωσαν στον Ωρωπό

Smiley face
Όταν ένα σκυλί ζει στους δρόμους περνάει πολλά δεινά. Αυτό το εγκαταλελειμμένο σκυλί έχασε όλο το τρίχωμα στο πρόσωπό του και το δέρμα του είχε αποκτήσει μια πέτρινη εμφάνιση. Η Πέτρα γνωρίζει πολύ καλά τους κινδύνους που έχει η ζωή στους δρόμους. Χωρίς σπίτι και αγάπη, τα ζώα αυτά είναι επιρρεπή σ...

Όταν ένα σκυλί ζει στους δρόμους περνάει πολλά δεινά.

Αυτό το εγκαταλελειμμένο σκυλί έχασε όλο το τρίχωμα στο πρόσωπό του και το δέρμα του είχε αποκτήσει μια πέτρινη εμφάνιση.

Η Πέτρα γνωρίζει πολύ καλά τους κινδύνους που έχει η ζωή στους δρόμους. Χωρίς σπίτι και αγάπη, τα ζώα αυτά είναι επιρρεπή σε ασθένειες που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί ή να θεραπευτούν. Με την πάροδο του χρόνου, γίνονται άγρια, μοναχικά και νιώθουν πολύ κουρασμένα.

Ευτυχώς, μια καλόκαρδη Ελληνίδα είδε την Πέτρα και αφού πρόσεξε την κακή της κατάσταση, την πήρε μαζί της και καθάρισε υπομονετικά τις πληγές της.

©Facebook | Save a Greek Stray

Ήταν τόσο αδύναμη που έμοιαζε έτοιμη να πεθάνει.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

©Facebook | Save a Greek Stray

Τράβηξε μια φωτογραφία της και τη μοιράστηκε στο Facebook, ελπίζοντας ότι οι κάποιοι άνθρωποι θα την προσέξουν και θα της δώσουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

©Facebook | Save a Greek Stray

Η Πέτρα, μετά από τα όσα πέρασε στους δρόμους, φοβόταν όποιον την πλησίαζε.

©Facebook | Save a Greek Stray

Όταν την είδαν οι κτηνίατροι ήταν έτοιμοι να βάλουν τα κλάματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχαν σκοπό να αφήσουν στην τύχη του το άτυχο αυτό ζώο.

©Facebook | Save a Greek Stray

Μόλις η Πέτρα πήγε στο κτηνιατρείο, υποβλήθηκε σε θεραπεία για τη ψώρα.

©Facebook | Valia Orfanidou

Το τρίχωμα της Πέτρας άρχισε να μεγαλώνει, αλλά παρά τη βελτίωσή της, φοβόταν ακόμη τους ανθρώπους.

©Facebook | Save a Greek Stray

Ο χρόνος θεραπεύει όλες τις πληγές, και μόλις άρχισε να δείχνει εμπιστοσύνη στους διασώστες της, έγινε και πάλι ένα χαρούμενο σκυλί έτοιμο να δώσει πολλή αγάπη!

©Facebook | Save a Greek Stray

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×