Οι γιατροί τους έδωσαν ελάχιστους μήνες ζωής αλλά αυτοί οι δύο 18χρονοι ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν το θάνατο να τους χωρίσει | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Οι γιατροί τους έδωσαν ελάχιστους μήνες ζωής αλλά αυτοί οι δύο 18χρονοι ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν το θάνατο να τους χωρίσει

Smiley face
Ο Dalton και η Katie Prager δεν γνωρίστηκαν υπό τις καλύτερες συνθήκες. Ήταν και οι δύο άρρωστοι με κυστική ίνωση, μία ασθένεια που συχνά μειώνει κατά πολύ την ζωή του ασθενή. Ωστόσο, αυτοί οι δύο μετέτρεψαν τις τραγικές συνθήκες στο πιο όμορφο πράγμα του κόσμου… την αγάπη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το ...

Ο Dalton και η Katie Prager δεν γνωρίστηκαν υπό τις καλύτερες συνθήκες. Ήταν και οι δύο άρρωστοι με κυστική ίνωση, μία ασθένεια που συχνά μειώνει κατά πολύ την ζωή του ασθενή. Ωστόσο, αυτοί οι δύο μετέτρεψαν τις τραγικές συνθήκες στο πιο όμορφο πράγμα του κόσμου… την αγάπη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 στο Facebook όταν ήταν και οι δύο μόλις 18 χρονών και παντρεύτηκαν λιγότερο από δύο χρόνια μετά λόγω της σπάνιας γενετικής τους πάθησης, που τελικά προκαλεί αναπνευστική ανεπάρκεια και το σώμα αδυνατεί να πάρει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται από το φαγητό.

Το ζευγάρι αγόρασε ένα σπίτι στο Flemingsburg και πέρασε εκεί τις μέρες του παίζοντας επιτραπέζια, μαγειρεύοντας και ταξιδεύοντας.

“Κάναμε ωραία πράγματα και περνούσαμε πολύ όμορφα. Ήταν σαν να ζούμε όπως στα παραμύθια.” Παρόλο που ήταν πολύ άρρωστοι και ήταν σε αναμονή για μεταμόσχευση πνευμόνων, κατάφεραν να απολαύσουν τον γάμο τους και να χορτάσουν ο ένας τον άλλον.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Τελικά, ο θάνατος του Dalton φαινόταν να πλησιάζει πολύ γρήγορα. Μία νύχτα που η Katie φώναξε τον άντρα της, η μητέρα του είπε πως δεν ήταν καλά.

Τότε ήταν που η Katie αποφάσισε να βγάλει το όνομά της από την λίστα αναμονής, μιας και ήταν πιο ψηλά από του άντρα της, για να τον φέρει μερικά βήματα πιο κοντά σε μία πιθανή μεταμόσχευση.

Και τελικά τα κατάφερε.

Περίπου ενάμισι χρόνο μετά, η Katie πήρε και εκείνη καινούργια πνευμόνια. Ωστόσο, μερικές εβδομάδες μετά, ο Dalton έπαθε σοβαρή λοίμωξη που κατέληξε σε πνευμονία.

Παρόλο που αυτό θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία της, η Katie ήθελε να δει τον σύζυγό της.

Λίγο αργότερα, το σώμα της Katie άρχισε να απορρίπτει το μόσχευμα και φαινόταν πως κανείς τους δεν θα τα κατάφερνε. Αγνόησαν τις συμβουλές των γιατρών και αποφάσισαν να μείνουν μαζί για μια τελευταία φορά.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν πάει ο Dalton να δει την Katie, τελικά πέθανε. Ήταν περιτριγυρισμένος από την οικογένεια του και την Katie μέσω βιντεοκλήσης.

“Ο Dalton έδωσε μία πολύ δύσκολη μάχη με την κυστική ίνωση. Ήταν ένας μαχητής και ποτέ δεν τα παράτησε,” είπε η Katie.

H Katie δεν απελπίστηκε γιατί ήταν πολύ χαρούμενη για τον χρόνο που πέρασε μαζί του. “Θα προτιμούσα να ζήσω ερωτευμένη για πέντε χρόνια παρά 20 χωρίς να έχω κάποιον.”

Η Katie τελικά πέθανε λίγες μέρες μετά την κηδεία του άντρα της. Είπε πως η ιστορία τους θα μπορούσε να γίνει ένα πολύ ωραίο βιβλίο και πως ήξερε ακριβώς ποιο θα ήταν το τέλος.

“Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου για την αιωνιότητα.” Και έτσι ακριβώς τέλειωσε η ιστορία τους, απλά έγινε στον παράδεισο αντί για εδώ.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×