10 Χρόνια πριν, ο πρώην της την βίασε και της έκαψε με οξύ το πρόσωπο. Δείτε όμως πως είναι σήμερα… Θα Μείνετε! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
4

10 Χρόνια πριν, ο πρώην της την βίασε και της έκαψε με οξύ το πρόσωπο. Δείτε όμως πως είναι σήμερα… Θα Μείνετε!

Smiley face
Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η Katie Piper υπέστη ένα τρομακτικό τραύμα στα χέρια κάποιου που ισχυρίστηκε ότι την αγαπούσε. Η συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, είναι κάτι που μπορεί να καταστρέψει το πνεύμα κάποιου. Ωστόσο, η Piper ζει μια όμορφη ζωή ως γυναίκα και μητέρα π...

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η Katie Piper υπέστη ένα τρομακτικό τραύμα στα χέρια κάποιου που ισχυρίστηκε ότι την αγαπούσε.

Η συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, είναι κάτι που μπορεί να καταστρέψει το πνεύμα κάποιου.

Ωστόσο, η Piper ζει μια όμορφη ζωή ως γυναίκα και μητέρα που βοηθά τους άλλους να ξεπεράσουν τα τραύματα των εγκαυμάτων.

Η Piper, τηλεοπτική παρουσιάστρια και μοντέλο, έβγαινε με τον David Lynch για δύο εβδομάδες, όταν την κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου πριν την βιάσει το 2008.

1

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Δύο ημέρες αργότερα, την ανάγκασε να πάει σε ένα internet cafe. Είχε πληρώσει κάποιον να της ρίξει θειικό οξύ στο πρόσωπό, όταν έφτασε εκεί.

Η επίθεση της άφησε έντονα εγκαύματα και τύφλωση στο αριστερό της μάτι.

Πέρασε δύο μήνες στο νοσοκομείο και έπρεπε να κάνει 40 εγχειρήσεις. Επίσης, έπρεπε να φοράει μια πλαστική μάσκα σχεδόν 24 ώρες την ημέρα για κάποιο διάστημα.

Αλλά η Piper δεν το έβαλε κάτω.

Περίπου ένα χρόνο αργότερα, ξεκίνησε το Ίδρυμα Katie Piper, το οποίο βοηθά τα θύματα με εγκαύματα να έχουν τις υπηρεσίες που χρειάζονται, όπως την αποκατάσταση των μαλλιών τους, ιατρικά τατουάζ, μακιγιάζ και καμουφλάζ, υποστήριξη και συμβουλές για τα σημάδια.

2

Έχει κάνει επίσης ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και έχει προσκαλεστεί σε προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως το «This Morning» και το «Loose Women». Παρουσίασε τα shows Bodyshockers και Never Seen a Doctor και ξεκίνησε το δικό της show που ονομάζεται Face to Face, όπου παίρνει συνεντεύξεις από άλλους με δερματικές παθήσεις.

Έκανε επίσης τη δική της οικογένεια.

Οκτώ χρόνια μετά την επίθεσή της το 2016, παντρεύτηκε τον Richard Sutton, με τον οποίο έχει μια κόρη με το όνομα Belle.

3

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή που γνώρισα τον σύζυγό μου, είναι δώρο από τον Θεό», είπε στον Mirror. «Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος που άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο. Μου έχει χαρίσει την κόρη μου και είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου έχει συμβεί».

Η Piper λέει στο Mirror ότι ο δρόμος της προς την ανάκαμψη δεν ήταν εύκολος.

«Τις πρώτες μέρες δημιουργούσα εμπόδια με το μυαλό μου, ότι δεν θα μπορέσω να επιστρέψω ξανά στην δουλειά μου ή ότι δεν θα νιώθω ελκυστική». Οι εμπειρίες μου με δίδαξαν ότι η αυτοπεποίθηση και η ευτυχία είναι επιλογές ζωής. Δεν είναι τύχη».

πηγη:stroumfaki.gr

Διαβάστε περισσότερα

×