Διασώστης βρίσκει ένα αδέσποτο σκυλί κατά τη διάρκεια μιας σφοδρής χιονοθύελλας, τότε κοιτάει κάτω από την κοιλιά του και βλέπει το ωραιότερο θέαμα. | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
dog-1-850x416-1

Διασώστης βρίσκει ένα αδέσποτο σκυλί κατά τη διάρκεια μιας σφοδρής χιονοθύελλας, τότε κοιτάει κάτω από την κοιλιά του και βλέπει το ωραιότερο θέαμα.

Smiley face
Eίναι η σκληρή πραγματικότητα, πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων παρατάνε τα ζώα τους όταν δεν μπορούν ή βαριούνται πλέον να τα φροντίζουν. Πολλά σκυλιά κάθε χρόνο καταλήγουν στους δρόμους, αδέσποτα, πεινασμένα, παραμελημένα και άρρωστα, καταδικασμένα να βρουν φριχτό θάνατο στις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου ή α...

Eίναι η σκληρή πραγματικότητα, πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων παρατάνε τα ζώα τους όταν δεν μπορούν ή βαριούνται πλέον να τα φροντίζουν. Πολλά σκυλιά κάθε χρόνο καταλήγουν στους δρόμους, αδέσποτα, πεινασμένα, παραμελημένα και άρρωστα, καταδικασμένα να βρουν φριχτό θάνατο στις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου ή από το κρύο και την ασιτία.

Μια φιλοζωική ομάδα στο Michigan που ονομάζεται Pound Buddies έλαβε μια επείγουσα κλήση πως μια έγκυος σκυλίτσα περιφερόταν στους δρόμους τραυματισμένη. Ένας από τους διασώστες την έψαξε μέσα στο κρύο και το χιόνι και όταν τη βρήκε, η σκυλίτσα ήταν πολύ αδύναμη ακόμα και για να κουνηθεί. Της φόρεσε ένα ειδικό κολάρο κι εκείνη τον ακολούθησε αβίαστα, λες και γνώριζε ότι είχε έρθει για να την σώσει από όλες τις αντιξοότητες. Κρίνοντας από αυτό που είδε κάτω από την κοιλιά της, ο διασώστης κατάλαβε ότι είχε φτάσει πάνω στην ώρα.

Είχε ήδη γεννήσει 4 πανέμορφα κουτάβια που κρύβονταν κάτω από τη μαμά τους για να ζεσταθούν. Η όμορφη οικογένεια οδηγήθηκε στο καταφύγιο.

dog-1-850x416-1

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Τα σκυλάκια ήταν το ένα πιο όμορφο από το άλλο και είναι θαύμα που κατάφεραν να επιζήσουν από το κρύο.

dog-2-850x476

Η σκυλίτσα ήταν εξαντλημένη από τη γέννα και το κρύο, αλλά και την ασιτία.

dog-3-850x1524

Ευτυχώς όμως τα είχε καταφέρει μαζί με τα μωρά της.

dog-5-850x961

Στο καταφύγιο όλοι φρόντισαν τα νέα μέλη και τη μητέρα.

dog-6-850x901

Και στη διάρκεια της φροντίδας τους η μαμά ήταν ήσυχη, γνωρίζοντας πως πλέον βρίσκονται σε καλά χέρια!

Μια πανέμορφη οικογένεια!
διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×