Ραγίζει καρδιές: Το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του Παντελή Παντελίδη 14 μήνες μετά τον θάνατό του | Sugklonistiko
4

Ραγίζει καρδιές: Το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του Παντελή Παντελίδη 14 μήνες μετά τον θάνατό του

Smiley face
Έχει περάσει περίπου 1,5 χρόνος από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και το κοινό του ακόμα τον ακολουθεί… Η οικογένεια του, όπως είναι φυσικό, βρίσκεται ακόμη δίπλα του και δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει τον χαμό του. Από τότε που πέθανε ο Παντελής, έχουμε δει τον αδερφό του Τριαντάφυλλο Παντελίδ...

Έχει περάσει περίπου 1,5 χρόνος από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και το κοινό του ακόμα τον ακολουθεί… Η οικογένεια του, όπως είναι φυσικό, βρίσκεται ακόμη δίπλα του και δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει τον χαμό του.

1

Από τότε που πέθανε ο Παντελής, έχουμε δει τον αδερφό του Τριαντάφυλλο Παντελίδη, να γράφει συνέχεια για τον αδερφό του, και πολλές φορές μας συγκινεί κιόλας.Έτσι, με αφορμή τη συμπλήρωση 14μηνών από τον θάνατο του τραγουδιστή, ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook του, στην οποία είχε γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα. Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε: «Μας λείπεις πολύ ρε φίλε!!! Μας λείπει η αγνότητα σου ,τα αστεία σου ,η τρυφερότητα σου ,το χαμόγελο σου, τα τραγούδια σου, η παρέα σου !!!!Όλα πλέον σε αυτή την ζωή θυμίζουν εσένα !!!Όλοι σε αγαπάνε και ας μην σε έχουν γνωρίσει από κοντά!! Να σε Καλά εκεί που ΕΙΣΑΙ ρε μάγκα μου!! ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!! Έχεις να μεγαλώσεις πολλές γενιές ακόμα με τους ύμνου σου!!! Θα ΕΙΣΑΙ πάντα το ΝΟΥΜΕΡΟ 1!! Ο αδερφός σου!!!!!!!!!!!!!!!!!P.q».

2

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα

×