Φίλος Του Γιώργου Αγγελόπουλου Αποκαλύπτει στην Εκπομπή της Μενεγάκη «Όταν ο Γιώργος Παρεξηγηθεί Με Κάποιον…» | Sugklonistiko
γαμα

Φίλος Του Γιώργου Αγγελόπουλου Αποκαλύπτει στην Εκπομπή της Μενεγάκη «Όταν ο Γιώργος Παρεξηγηθεί Με Κάποιον…»

Smiley face
Tο αγαπημένο θέμα της εκπομπής «Ελένη» δεν είναι άλλο από το Survivor και την τιμητική του, είχε ο παίκτης των «Διάσημων» Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Γιώργος ήταν ο παίκτης που οι «Μαχητές» αποφάσισαν να διώξουν από την ομάδα τους από τα πρώτα επεισόδια κι έτσι εντάχθηκε στην άλλη ομάδα! Σήμερα λοιπόν, ...

Tο αγαπημένο θέμα της εκπομπής «Ελένη» δεν είναι άλλο από το Survivor και την τιμητική του, είχε ο παίκτης των «Διάσημων» Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Γιώργος ήταν ο παίκτης που οι «Μαχητές» αποφάσισαν να διώξουν από την ομάδα τους από τα πρώτα επεισόδια κι έτσι εντάχθηκε στην άλλη ομάδα!

Σήμερα λοιπόν, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συνέβη κάτι τόσο τυχαίο και συνάμα ενδιαφέρον!

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

Ένας τηλεθεατής βγήκε στον αέρα της εκπομπής της και αφού έπαιξαν το παιχνίδι που είχε ετοιμάσει η παρουσιάστρια, ξαφνικά εκείνος ακούστηκε να λέει: «Να σας μιλήσω τώρα και για τον φίλο μου τον Γιώργο Αγγελόπουλο;» Η Ελένη ξαφνιάστηκε και φυσικά τον άφησε να μιλήσει για τον δυνατό παίκτη του Survivor που όλοι τον θεωρούν και φαβορί!

θι

«Ήμασταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου και θέλω να πω πως είναι ένας πραγματικός μαχητής, είναι δηλαδή έτσι όπως ακριβώς τον βλέπουμε και στο Survivor! Ένα ελάττωμα έχει μόνο, το οποίο το είχε και τότε που παίζαμε ποδόσφαιρο, είναι λίγο άστοχος», δήλωσε χαρακτηριστικά κι έκανε την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια!

aggelopoulos

Για τον καβγά με τον Στέλιο Χανταμπάκη είπε: «Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος ευθύς. Θέλει ότι του λες να του το λες κατάμουτρα. Πιστεύω εγώ πάλι θα έχει ξανά πρόβλημα με τον Χανταμπάκη και δεν πρόκειται να φτιάξουν οι σχέσεις τους. Όταν ο Γιώργος παρεξηγηθεί με κάποιον, δύσκολα ξαναγίνεται φίλος του».

Η Κατερίνα Ζαρίφη τον ρώτησε εάν έχει σχέση ο Γιώργος Αγγελόπουλος : «Δεν θέλω να μπω στα προσωπικά του. Δεν μου αρέσει. Γιατί τον γνωρίζω και δεν θέλω να πάρω θέση σε αυτό». Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε:

via

Διαβάστε περισσότερα