Ταξίδι στο… όνειρο: Μοναδικό βίντεο από την χιονισμένη Βίγλα Φλώρινας! | Sugklonistiko
mak

Ταξίδι στο… όνειρο: Μοναδικό βίντεο από την χιονισμένη Βίγλα Φλώρινας!

Smiley face
Καμια φορά η εικόνα μιλάει από μόνη της! Δείτε το παρακάτω βίντεο που έστειλε αναγνώστης μας από το χιονισμένο τοπίο στον δρόμο προς την Βίγλα Φλώρινας και θα… “χαζέψετε”! Μέσα από μια μαγευτική διαδρομή, με θέα τις κατάφυτες πλαγιές των βουνών και σε απόσταση 19 χιλιομέτρων από τη...

Καμια φορά η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Δείτε το παρακάτω βίντεο που έστειλε αναγνώστης μας από το χιονισμένο τοπίο στον δρόμο προς την Βίγλα Φλώρινας και θα… “χαζέψετε”!

Μέσα από μια μαγευτική διαδρομή, με θέα τις κατάφυτες πλαγιές των βουνών και σε απόσταση 19 χιλιομέτρων από την Φλώρινα και 178 χλμ. από την Θεσσαλονίκη στην θέση Βίγλα, βρίσκεται το οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου σε υψόμετρο 1650 μ., στον αυχένα όπου ενώνονται οι οροσειρές του Βέρνου και Βαρνούντα. Είναι το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα που βρίσκεται σε εθνική οδό με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι σε όλη την διάρκεια του χειμώνα ανοιχτός παρέχοντας εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στους επισκέπτες, ενώ παράλληλα διαθέτη μεγάλο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

 

via

Διαβάστε περισσότερα

×