ΕΚΤΑΚΤΟ: Το ίντερνετ ΠΕΦΤΕΙ για 24 ώρες μέσα στο 2017 κι ο ΛΟΓΟΣ θα μας φοβήσει ΟΛΟΥΣ! | Sugklonistiko
%ce%bf%ce%b4%ce%b5%cf%81

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το ίντερνετ ΠΕΦΤΕΙ για 24 ώρες μέσα στο 2017 κι ο ΛΟΓΟΣ θα μας φοβήσει ΟΛΟΥΣ!

Smiley face
Μεγάλο χτύπημα από χάκερ ίσως ρίξει το ίντερνετ για 24 ώρες αφήνοντας εκατομμύρια υπολογιστές ανά τον κόσμο χωρίς σύνδεση, όπως προειδοποιεί η αμερικάνικη εταιρία προστασίας τεχνολογίας LogRhythm. Ο υπεύθυνος ασφάλειας επικοινωνιών και αντιπρόεδρος της εταιρίας James Carder, μιλώντας στο Business In...

Μεγάλο χτύπημα από χάκερ ίσως ρίξει το ίντερνετ για 24 ώρες αφήνοντας εκατομμύρια υπολογιστές ανά τον κόσμο χωρίς σύνδεση, όπως προειδοποιεί η αμερικάνικη εταιρία προστασίας τεχνολογίας LogRhythm.

Ο υπεύθυνος ασφάλειας επικοινωνιών και αντιπρόεδρος της εταιρίας James Carder, μιλώντας στο Business Insider, τόνισε πως δεν θα είναι απλά ένα τεχνικό πρόβλημα που θα εμποδίσει τον κόσμο από το να ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram, αλλά κάτι πολύ σοβαρότερο.

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

«Το 2017 θα δούμε ένα χτύπημα κάπου, κάποτε. Αν πέσει το ίντερνετ οι οικονομικές αγορές θα καταρρεύσουν», είπε ο Carder και τόνισε πως ήδη από το 2016 υπήρξαν προετοιμασίες για το «μεγάλο χτύπημα».

«Μια επίθεση έριξε το Twitter και το Spotify για μερικές ώρες. Είδαμε και άλλες παρόμοιες επιθέσεις. Αυτά ήταν μόνο τεστ όμως».

«Αν αποδείξεις ότι μπορείς να ρίξεις τόσο τεράστια σάιτ και μεγάλο μέρος του ίντερνετ των ΗΠΑ για μερικές ώρες, μια 24ωρη επίθεση μοιάζει εύκολη υπόθεση», είπε ακόμη ο Carder.

Σύμφωνα με τον ίδιο το 2017 θα υπάρξει έξαρση και των ψευδών ειδήσεων. «Νομίζω πως οι χάκερ θα εκδικηθούν ρίχνοντας μεγάλα σάιτ, στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης», υπογράμμισε ακόμη.

Ο διευθυντής πωλήσεων της LogRhythm σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, Simon Howe, έβαλε ακόμη μια παράμετρο στις πιθανές επιθέσεις το 2017, μιλώντας για χάκινγκ σε κινητά τηλέφωνα. Όπως τόνισε, οι χάκερ θα κλέβουν προσωπικά στοιχεία από τα κινητά πολιτών και στη συνέχεια θα τους εκβιάζουν για χρήματα.

«Για παράδειγμα οι δράστες θα απειλήσουν να στείλουν σε τρίτους ή να διαγράψουν την φωτογραφία κάποιου χρήστη, εκτός αν πάρουν τα λίτρα. Απλά σκεφτείτε – πόσα χρήματα θα πληρώνατε εσείς για να πάρετε πίσω τις φωτογραφίες σας;».
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα