Πλέον και στην Αθήνα θα τρώμε «μπουγατσάν» -Το θρυλικό γλυκό… πατέντα που έγινε μανία | Sugklonistiko
a1

Πλέον και στην Αθήνα θα τρώμε «μπουγατσάν» -Το θρυλικό γλυκό… πατέντα που έγινε μανία

Smiley face
Εκανε όλο τον πλανήτη να μιλάει για εκείνο, με κορυφαία μέσα να το αποθεώνουν μεταξύ αυτών το National Geographic, το περιοδικό OLIVE και τους New York Times. Εκανε την Θεσσαλονίκη να το γεύεται και να παραληρεί. Το μπουγατσάν, το κρουασάν με γέμιση από κρέμα μπουγάτσας, πασπαλισμένο με άχνη και καν...

Εκανε όλο τον πλανήτη να μιλάει για εκείνο, με κορυφαία μέσα να το αποθεώνουν μεταξύ αυτών το National Geographic, το περιοδικό OLIVE και τους New York Times. Εκανε την Θεσσαλονίκη να το γεύεται και να παραληρεί.

Το μπουγατσάν, το κρουασάν με γέμιση από κρέμα μπουγάτσας, πασπαλισμένο με άχνη και κανέλα, μπήκε στη ζωή όλων και έκανε το Estrella διάσημο παγκοσμίως μιας και δημιούργησε το πρώτο ελληνικό food viral.

Από τότε έχει γίνει αφιέρωμα σε εκπομπές, εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες, με πάνω από 300.000 αναζητήσεις στο Google. Αν αυτό δεν είναι επιτυχία τι είναι;

%image_alt%

Έτσι θα κατέβεις 4 Νούμερα στα Ρούχα σου μέχρι το Πάσχα! Δες ΤΩΡΑ!

%image_alt%

%image_alt%

%image_alt%

 

Και λίγο μπουγατσάν για να μας ανοίξει η όρεξη

%image_alt%

%image_alt%

%image_alt%

 

πηγή

Διαβάστε περισσότερα